My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Nyttig,  Overvekt

Medlemsportal for deg som har barn med overvekt

NYHET! Jeg har startet medlemsportal for deg som har barn med overvekt! Medlemsportalen heter Ny Start med Barnas Mat, og er for deg som trenger nettopp det: En ny start, en nullstilling, en sjanse til å ta én ting om gangen – fra der du er akkurat nå.

medlemsportal barn overvekt

Som klinisk ernæringsfysiolog med mange års erfaring med å hjelpe familier som har barn med overvekt, har jeg funnet ut at hjertet mitt banker ekstra for disse barna. Jeg ser at det er mange av dem, men at hjelpen som finnes er mangelfull.

Det vil jeg gjøre noe med.

Jeg er veldig optimistisk på at det går an å hjelpe barn til et liv uten overvekt. Barna skal ikke gå rundt og være sultne, og barna skal heller ikke påføres skam og dårlig samvittighet. Dette er kjerneverdier i måten jeg veileder og gir råd på.

Jeg har jobbet med barn både på og utenfor sykehus, og jeg vet at overvekt er et følsomt tema. Det er derfor viktig for meg å møte foreldre og barn med ydmykhet og respekt.

Mitt ønske for alle barna, er at de skal ha et godt forhold til mat og egen kropp. Og vi som foreldre er nøkkelpersonene i arbeidet med å gi dem dette!

Med min medlemsportal Ny Start for deg som har barn med overvekt, håper jeg å kunne gi deg god informasjon, på en enkel og tilgjengelig måte!

Dørene åpner for nye medlemmer 22. april, og vil være åpne i 4 dager!  

Frem til da, kan du sette deg på ventelisten, slik at du får beskjed med én gang dørene åpnes!

Medlemsportalens innhold

Medlemsportalen Ny Start med Barnas Mat har et grunnleggende startinnhold, som er et online-kurs som heter KOM I GANG. Dette er klart i dag, og vil være det første som møter deg i medlemsportalen.

Hver måned vil det i tillegg komme nytt innhold – råd, tips, nyttig informasjon og ressurser – for at du skal komme i gang med din Nye Start.

Planlagt tema for mai er:
Når skal vi snakke med barna om kropp og vekt, og hvordan skal vi gjøre det?

La meg fortelle deg mer om KOM I GANG-kurset og det videre innholdet som vil komme!

Grunnleggende innhold: KOM I GANG – et kurs med 5 leksjoner og 1 bonusleksjon

Det kan være vanskelig å vite hva du skal prioritere, hva som er viktig, og hvordan du skal oppføre deg rundt barnet ditt. Du vet at du kunne ha holdt fokus og fått til mer om du hadde en klar plan, men hvor finner man en slik plan som passer bra for DEG?

Det er er her KOM I GANG-kurset vil kunne gi deg den starten du trenger, klarhet og en vei fremover.  

I løpet av leksjonene vil du lære mye om deg selv og barnet ditt. Du vil finne motivasjon til å gå videre med ny vilje og optimisme. Hvis du jobber deg godt gjennom kurset, vil du føle deg tryggere og sterkere i troen på at du hjelper barnet ditt slik du ønsker!

KOM I GANG-kursets leksjoner:

 • Leksjon 1 – Ditt utgangspunkt
  Vi ser på din og barnet ditt sin situasjon akkurat nå, for å forstå hva som bør være fokus videre.
 • Leksjon 2: Skap struktur!
  Hva skal til for at ditt barn får mat regelmessig gjennom dagen, unngår å spise for store porsjoner, og ikke småspiser mellom måltidene?
 • Leksjon 3: Hva kan barnet spise MER AV?
  Vi gjennomgår hva du kan servere mer av, slik at barnet spiser seg mett på sunn og god mat.
 • Leksjon 4: Hva skal vi ha til MIDDAG?
  Du lærer hva det er lurt å servere, hvor ofte du bør servere favorittmat, og du får 10 middagstips! 
 • Leksjon 5: Din plan for barnet ditt
  Vi oppsummerer kurset, og du sitter igjen med en plan for ditt barns kosthold. Du lærer også hvor viktig DU er, for at dere skal lykkes.
 • Bonus-leksjon: Skal barnet mitt slanke seg? 
  Svaret er nei, og jeg forklarer hvorfor. 
medlemsportal barn overvekt
Dette er et eksempel på innholdet fra KOM I GANG-kurset, som er det grunnleggende innholdet i min nye medlemsportal for deg som har barn med overvekt.
Nytt innhold hver måned

Hver måned vil det komme nytt innhold i medlemsportalen Ny Start med Barnas Mat. Eksempler på nytt innhold er tips, råd, nyttig informasjon, oppskrifter og Q&A. Med nytt innhold hver måned vil det være lettere for deg å holde deg i gang, og holde motivasjonen din oppe.

Som medlem vil du være med å påvirke hvilket innhold som kommer. Når du forteller meg hva du ønsker mer av på siden, vil jeg selvsagt prioritere å fylle opp innhold som gjelder akkurat det!

Hva koster det?

Medlemskapet har en månedlig pris, og siden medlemsportalen vil vokse i innhold fra måned til måned, vil prisen øke med tiden.

Når dørene åpner 22. april, vil prisen være 149,- pr måned.

Hvis du blir medlem når dørene er åpne i april, vil du betale 149 kr pr måned for ditt medlemskap. Selv om prisen for medlemskap kommer til å øke, vil den ikke øke for deg. Du beholder din pris, så lenge du er medlem!

Og du? Det er ingen bindingstid! Du kan melde deg ut når du vil!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *