My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Nyttig,  Overvekt

Til deg som har barn med overvekt

Jeg er en klinisk ernæringsfysiolog med et hjerte som banker ekstra for barn med overvekt! Les mer om hvordan jeg kan tilby råd og veiledning til foreldre som har barn med overvekt.

I min jobb som klinisk ernæringsfysiolog, har jeg møtt mange foreldre og deres barn med overvekt. Jeg har truffet dem på skoler og helsestasjoner, på barneavdelinger på sykehus, i barne- og ungdomspsykiatrien og i barnehabilitering. Noen av barna har hatt en begynnende overvekt, mens andre har hatt en større og mer alvorlig overvekt. 

Felles for alle, er at de er nydelige barn! Og felles for mange av foreldrene er at de ikke føler at det er tilgjengelig hjelp for dem, at hjelpen ikke er tilstrekkelig nok, eller at hjelpen som finnes ikke føles riktig. 

Derfor ønsker jeg å tilby råd og veiledning i ulike varianter, som foreldre kan bruke hjemme. Dette kan du lese mer om her!

Medlemsportalen Ny Start – for deg som har barn med overvekt
medlemsportal barn overvekt

Medlemsportalen Ny Start, og er for deg som trenger nettopp det: En ny start, en nullstilling, en sjanse til å ta én ting om gangen – fra der du er akkurat nå.

Medlemsportalen har et grunnleggende startinnhold, som er et online-kurs som heter KOM I GANG. I tillegg finner du innhold som råd, tips, nyttig informasjon og oppskrifter – for at du skal komme i gang med din Nye Start.

Hver måned kommer det nytt innhold i portalen, for å holde deg i gang, og holde motivasjonen din oppe.

Medlemsportalen er åpen for nye medlemmer, og du kan lese mer om portalen her!

E-bok: Kosthold til barn med overvekt – en håndbok til foreldre
håndbok ebok overvekt barn kosthold
Klikk på bildet for å komme til nettbutikken!

E-boken “Kosthold til barn med overvekt – en håndbok til foreldre” har jeg laget fordi jeg har villet ha et produkt som kan være til bruk for foreldre hjemme, enten parallelt med oppfølging som barnet får, eller som et verktøy for de som ikke mottar oppfølging.

Her er hva håndboken inneholder:

  • Råd om når og hvordan du kan snakke med barnet ditt om kropp og vekt.
  • Råd om hvordan du bør gå frem, for å lykkes i å få til positiv endring, både hos barnet, hos deg selv og hos hele familien.
  • En gjennomgang av 10 innsatsområder for å gjøre kostholdet til barnet bedre. Eksempler på innsatsområder er: Porsjonsstørrelse, småspising mellom måltider, matpakke og drikke.
  • 10 oppskrifter som passer for barn med overvekt.

Håndboken baserer seg på råd jeg gir i mine samtaler, når jeg som klinisk ernæringsfysiolog følger opp kosthold hos barn som har overvekt.

Håndboken passer for deg som vil ha noe konkret å forholde seg til hjemme! Den passer også for deg som enten ikke har mulighet eller ikke ønsker å oppsøke helsehjelp for ditt barns overvekt akkurat nå.

Håndboken finner du i nettbutikken, eller ved å klikke her!

Gratis mini-guide: Hvordan kan jeg hjelpe mitt barn som har overvekt?

I gratis mini-guide til foreldre “Hvordan kan jeg hjelpe mitt barn som har overvekt?” får du 6 råd til hvordan du kan hjelpe ditt barn til et mer balansert og sunt kosthold. Lær hvordan du kan prioritere, for at barnet ditt skal få gode matvaner, samtidig som du bevarer matglede og trivsel rundt matbordet. 

Gratis mini-guide får du direkte til din e-post ved å klikke her!

barn overvekt
Klikk på bildet for komme til nedlasting!
Er det noe annet du trenger?

Er det noe annet som kan hjelpe deg, i møte med ditt barn som har overvekt? Hva synes du er ekstra vanskelig? Hva ville vært betydningsfullt for deg, for å lette ditt arbeid og din bekymring? Send meg et svar ved å bruke kontaktskjemaet nederst på siden Om meg!

Og du?

Siden jeg er trebarnsmor, vet jeg at det som er ment som et godt råd, ikke alltid er mulig å få til i praksis. Derfor kan du stole på at rådene jeg gir skal kunne være gjennomførbare for deg og din familie – også i en hektisk hverdag! 

Jeg håper du kan ha nytte av det jeg har tilgjengelig for deg, slik at du blir tryggere på hvordan du kan hjelpe ditt barn!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *