My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Oppskrifter,  Topp 10 populære oppskrifter

Mine mest populære oppskrifter

Med jevne mellomrom oppsummerer jeg litt på Barnas Mat, og ser på hva som er mest populært blant mine lesere. Her skal du få en oversikt over hva som er mine mest populære oppskrifter for tiden!

populære oppskrifter
Én av mine topp 10 oppskrifter: Verdens beste granola: sunn, søt og hjemmelaget

Oppdatert desember 2023

Kanskje kan noen av oppskriftene som flest er innom, være noe for deg også? Sjekk de ut her!

Her kommer mine mest populære oppskrifter på Barnas Mat!

Mine mest populære oppskrifter er her sortert ut i fra popularitet: Den mest populære er øverst.

Nummer 1: 7 middager barna liker
populære oppskrifter

“7 middager barna liker” er et samle-innlegg med 7 tips til populære middager. Dette er middager som gir et variert innhold av næringsstoffer, og det gir barna valgfrihet, uten at du trenger å lage spesial-middag til det barnet som er litt mer kresen.

Her har du link til innlegget: 7 middager barna liker

Nummer 2: Ekstra gode bananlapper
oppskrift på ekstra gode bananlapper
populære oppskrifter

Ekstra gode bananlapper har reddet meg mang en gang! De funker som mellommåltid og dessert, men best av alt: som hovedmåltid til småsyke eller småspiste barn! Og ikke minst er de perfekte til søtsugne barn som egentlig bare vil ha godteri! Med disse bananlappene får du sneket inn litt sunn mat, uten at barnet vet det selv en gang.

Link til oppskrift, er her: Ekstra gode bananlapper

Nummer 3: Verdens beste granola: sunn, søt og hjemmelaget
populære oppskrifter

Det er vanskelig å finne müsli eller granola som er sunn nok til hverdags, så da jeg klarte å lage en hjemmelaget variant som i tillegg smakte SÅ GODT, kunne jeg ikke annet enn å kalle den for “verdens beste”. Prøv den du også!

Her er link til oppskrift: Verdens beste granola: sunn, søt og hjemmelaget

Nummer 4: Slik lager du en perfekt sammensatt smoothie!
smoothie
populære oppskrifter

Hvis du vil, kan du sette sammen en smoothie, slik at den er proppfull av gode næringsstoffer for barna. Hvis du følger denne fremgangsmåten, kan smoothien fungere som et sunt måltid! Temmelig populært å gi en smoothie til lunsj eller kveldsmat, kan jeg hilse og si!

Her er link til innlegget: Slik lager du en perfekt sammensatt smoothie!

Nummer 5: Grove pannekaker
populære oppskrifter

Grove pannekaker er nok den mest brukte oppskriften i mitt hus, siden vi stort sett lager disse hver fredag! Mine lesere er altså enige med meg, siden dette er blant mine mest populære oppskrifter. Denne oppskriften er superenkel, med kun 3 ingredienser. Pannekakene er helt grove, og gjør disse til et sunt alternativ til middag.

Her har du oppskriften: Grove pannekaker

Nummer 6: Fantastisk gulrotbrød
populære oppskrifter

Dette fantastiske gulrotbrødet skal jeg ikke ta æren for, men jeg har fått lov til å dele det videre av den rettmessige eieren, som er Siv fra Mat til Familien. Dette er det aller beste hjemmebakte brødet jeg vet om – prøv du også!

Her er oppskriften: Fantastisk gulrotbrød

Nummer 7: Grove scones med yoghurt
populære oppskrifter

Grove scones med yoghurt er kjempegode, kjempeenkle og kjemperaske! De lages på kun 30 minutter, og passer derfor perfekt til en helgefrokost eller en ekstra god kveldsmat! OG du får brukt opp den gamle resten du har liggende av yoghurt.

Link til oppskrift finner du her: Grove scones med yoghurt

Nummer 8: Hjemmelaget barnegrøt

Har du et lite barn hjemme, og har lyst til å lage hjemmelaget barnegrøt? Her er en oppskrift som gir deg et utgangspunkt på en enkel barnegrøt, og du får også informasjon om hva du bør tenke på, for å være sikker på at grøten blir næringsrik.

Her er link til oppskriften: Hjemmelaget barnegrøt

Nummer 9: Godbiter til hverdags: Mine beste oppskrifter
populære oppskrifter
På bildet ser du Sunne kjeks med jordbær og kokos som du finner i innlegget Godbiter til hverdags: Mine beste oppskrifter!

Dette er et samle-innlegg, hvor jeg gir deg mine beste oppskrifter til søte fristelser som kan nytes i hverdagen. Godbitene er laget søte, men med mange sunne og næringsrike ingredienser. Sjekk om du finner noe som frister!

Her er link til innlegget: Godbiter til hverdags: Mine beste oppskrifter

Nummer 10: Grove eplemuffins med bringebær
populære oppskrifter

Med grove eplemuffins med bringebær, har jeg scoret mange poeng hos barna! Disse pleier jeg å lage når vi skal ha med oss noe godt, enten på tur, på en avslutning, eller som en godbit i matpakken. At muffins kan spises som lunsj, som kveldsmat eller være en del av matpakken, er veldig populært!

Link til oppskrift finner du her: Grove eplemuffins med bringebær

Dette er mine topp 10 oppskrifter akkurat nå! Håper noe kan falle i smak!

Og hvis du ikke allerede har funnet meg på sosiale medier, så følg meg gjerne på Instagram eller Facebook!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *