My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Oppskrifter,  Topp 10 populære oppskrifter

Mine mest populære oppskrifter i 2020

2020 er over, og vi er i gang med 2021. Jeg har oppsummert litt på Barnas Mat, og sett på hva som er mest populært blant mine lesere. Her har du mine mest populære oppskrifter i året som har gått!

populære oppskrifter
Én av fjorårets topp 10 oppskrifter: Verdens beste granola: sunn, søt og hjemmelaget

Noe av det beste med et nytt år, er at man kan se tilbake på det gamle: Hva funket, hva funket ikke? Og er det noe mange kan si om 2020, så er det at vi har hatt mer tid på kjøkkenet. Med pandemi og mer tid hjemme, har det også mer matlaging!

Vi vet ikke hva det neste året bringer, men det som smakte godt i 2020, smaker sikkert godt i 2021 også!

Her kommer mine mest populære oppskrifter på Barnas Mat i 2020!

Mine mest populære oppskrifter er her sortert ut i fra popularitet: Den mest populære er øverst.

Nummer 1: 7 middager barna liker
populære oppskrifter

“7 middager barna liker” er et samle-innlegg med 7 tips til populære middager. Dette er middager som gir et variert innhold av næringsstoffer, og det gir barna valgfrihet, uten at du trenger å lage spesial-middag til det barnet som er litt mer kresen.

Her har du link til innlegget: 7 middager barna liker

Nummer 2: Ekstra gode bananlapper
oppskrift på ekstra gode bananlapper
populære oppskrifter

Ekstra gode bananlapper har reddet meg mang en gang! De funker som mellommåltid og dessert, men best av alt: som hovedmåltid til småsyke eller småspiste barn! Og ikke minst er de perfekte til søtsugne barn som egentlig bare vil ha godteri! Med disse bananlappene får du sneket inn litt sunn mat, uten at barnet vet det selv en gang.

Link til oppskrift, er her: Ekstra gode bananlapper

Nummer 3: Grove scones med yoghurt
populære oppskrifter

Grove scones med yoghurt er kjempegode, kjempeenkle og kjemperaske! De lages på kun 30 minutter, og passer derfor perfekt til en helgefrokost eller en ekstra god kveldsmat! OG du får brukt opp den gamle resten du har liggende av yoghurt.

Link til oppskrift finner du her: Grove scones med yoghurt

Nummer 4: Grove pannekaker
populære oppskrifter

Grove pannekaker er nok den mest brukte oppskriften i mitt hus, siden vi stort sett lager disse hver fredag! Mine lesere er altså enige med meg, siden dette er blant mine mest populære oppskrifter. Denne oppskriften er superenkel, med kun 3 ingredienser. Pannekakene er helt grove, og gjør disse til et sunt alternativ til middag.

Her har du oppskriften: Grove pannekaker

Nummer 5: Verdens beste granola: sunn, søt og hjemmelaget
populære oppskrifter

Det er vanskelig å finne müsli eller granola som er sunn nok til hverdags, så da jeg klarte å lage en hjemmelaget variant som i tillegg smakte SÅ GODT, kunne jeg ikke annet enn å kalle den for “verdens beste”. Prøv den du også!

Her er link til oppskrift: Verdens beste granola: sunn, søt og hjemmelaget

Nummer 6: Grove eplemuffins med bringebær
Grove muffins med bringebær
populære oppskrifter

Med grove eplemuffins med bringebær, har jeg scoret mange poeng hos barna! Disse pleier jeg å lage når vi skal ha med oss noe godt, enten på tur, på en avslutning, eller som en godbit i matpakken. At muffins kan spises som lunsj, som kveldsmat eller være en del av matpakken, er veldig populært!

Link til oppskrift finner du her: Grove eplemuffins med bringebær

Nummer 7: Grove vafler med rømme
Grove vafler med rømme
populære oppskrifter

Grove vafler med rømme er min go-to lunsj i helgene, når barna har lyst på noe ekstra godt. Med grove vafler, blir vaflene et hovedmåltid som de kan spise seg mette på. Det funker kjempebra! Utgangspunktet mitt er som regel rømmeboksen, som plutselig har gått ut på dato.

Link til oppskrift finner du her: Grove vafler med rømme

Nummer 8: Uslåelig banankake (med sjokoladebiter)
populære oppskrifter

Jeg baker stort sett de samme kakene igjen og igjen, og det gjør ingen verdens ting, når de jeg faktisk baker er helt fantastiske! Denne banankaken har vi bakt i min familie i årevis, og den er helt uslåelig! De beste bitene i kaken er de deilige sjokoladebitene, men den virkelige helten er selvsagt de brune bananene!

Du kan lage banankaken litt sunnere hvis du vil, også. Her finner du oppskriften: Uslåelig banankake (med sjokoladebiter)

Nummer 9: Sunne kjeks med jordbær og kokos
sunne kjeks
populære oppskrifter

Sunne kjeks med jordbær og kokos er søte og smakfulle – og helt uten tilsatt sukker. Jeg synes de får litt schwung over seg, på grunn av eksotiske ingredienser. Ekstra lekre, er de også!

Link til oppskrift, finner du her: Sunne kjeks med jordbær og kokos

Nummer 10: Grove muffins med yoghurt og bær
populære oppskrifter

Grove muffins med yoghurt og bær spriter opp både hverdager og helger! De er søte og saftige, og metter godt. Velg selv hvilke bær du vil lage med!

Her er oppskriften: Grove muffins med yoghurt og bær

Takk for følget i 2020, bli med meg i 2021 også!

Og hvis du ikke allerede har funnet meg på sosiale medier, så følg meg gjerne på Instagram eller Facebook!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *