My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Oppskrifter,  Snacks og småretter

Fra tørre skalker til knasende krutonger!

Krutonger fra brødskalkene – snakk om å forvandle noe tørt og kjedelig til noe sprøtt og smakfullt! Vi har blitt hekta, og det passer bra, for her renner det over av brødskalker! 

 

krutonger

 

Det er ingen grunn til å kaste tørt brød, for det er mye man kan gjøre med det! Det enkleste er å la dem ta en runde i brødristeren, og så spise dem på vanlig måte. Eller lage ostesmørbrød. Eller Grove arme riddere.

Men akkurat brødskalkene, har jeg litt vanskeligere med å få brukt opp. Derfor har jeg begynt å lage hjemmelagde krutonger, og det har blitt kjempepopulært her i familien!

 

Ingredienser:
  • Tørt brød og tørre skalker
  • Olivenolje
  • Maldonsalt
  • Urter, tørket eller ferske (kan sløyfes)

 

Slik gjør du:
  1. Skjær brødet i terninger.
  2. Bland inn litt olivenolje.
  3. Legg brødbitene utover et bakepapir-kledt stekebrett.
  4. Dryss over litt maldon-salt (og urter hvis du vil).
  5. Stek på varmluft 150 grader i ca 20 min.

 

krutonger

 

Bruk hjemmelagde krutonger som tilbehør, eller rett og slett som snacks! Vi serverer dem til suppe, og som tilbehør til tapas, men aller best liker ungene å få gå knaske på disse mellom måltidene!

Hjemmelagde krutonger er populært blant barna, og ikke minst oss voksne! I tillegg er det en perfekt måte å bruke opp rester på!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *