My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Oppskrifter

Mine mest populære oppskrifter i 2019

2019 er over, og vi er i gang med 2020. Jeg har oppsummert litt på Barnas Mat, og sett på hva som er mest populært blant mine lesere. Her er mine mest populære oppskrifter i 2019!

 

mine mest populære oppskrifter
Blant mine mest populær oppskrifter: Kjøleskapsgrøt med kokosmelk

 

Noe av det beste med et nytt år, er at man kan se tilbake på det gamle: Hva funket, hva funket ikke? Vi vet ikke hva det neste året bringer, men det som var lurt i 2019, er nok lurt i 2020 også!

Jeg har sett litt på hva det er dere liker best, dere som er innom meg her på Barnas Mat. Kanskje noen av mine mest populære innlegg er gode tips til deg?

I dette innlegget oppsummerer jeg mine mest populære oppskrifter, men jeg har også sett på andre type innlegg som er populære. Jeg har laget et eget innlegg hvor jeg oppsummerer lesernes favoritter når det kommer til mine innlegg med nyttig informasjon om barn og mat. Dette gjelder særlig innlegg om å forstå vekstkurver, om kresne barn og småspiste barn.

Mine mest populære innlegg med nyttig informasjon om barn og mat, finner du her: Mine mest populære innlegg om barn og mat i 2019

 

Her kommer mine mest populære oppskrifter på Barnas Mat i 2019!

Mine mest populære oppskrifter er her sortert ut i fra popularitet: Den mest populære er øverst.

 

Nummer 1: Grove scones med yoghurt

 

 

Grove scones med yoghurt er den definitive vinneren, og jeg ser at det er særlig mange som er innom her i helgene. Disse sconesene er kjempegode, kjempeenkle og lages på kun 30 minutter! OG du får brukt opp den gamle resten du har liggende av yoghurt.

Link til oppskrift finner du her: Grove scones med yoghurt

 

Nummer 2: 7 middager barna liker

 

 

“7 middager barna liker” er et samle-innlegg med 7 tips til populære middager. Dette er middager som gir et variert innhold av næringsstoffer, og det gir barna valgfrihet, uten at du trenger å lage spesial-middag til det barnet som er litt mer kresen.

Her har du link til innlegget: 7 middager barna liker

 

Nummer 3: Uslåelig banankake (med sjokoladebiter)

 

 

Jeg baker stort sett de samme kakene om igjen og igjen, og det gjør ingen verdens ting, når de jeg faktisk baker er helt fantastiske! Denne banankaken har vi bakt i min familie i årevis, og den er helt uslåelig! De beste bitene i kaken er de deilige sjokoladebitene, men den virkelige helten er selvsagt de brune bananene!

Du kan lage banankaken litt sunnere hvis du vil, også. Her finner du oppskriften: Uslåelig banankake (med sjokoladebiter)

 

Nummer 4: Grove vafler med rømme

 

Grove vafler med rømme

 

Grove vafler med rømme er min go-to lunsj i helgene, når barna har lyst på noe ekstra godt. Med grove vafler, blir vaflene et hovedmåltid som de kan spise seg mette på, fremfor en dessert. Det funker kjempebra! Utgangspunktet mitt er som regel rømmeboksen, som plutselig har gått ut på dato.

Link til oppskrift finner du her: Grove vafler med rømme

 

Nummer 5: Grove eplemuffins med bringebær

 

Grove muffins med bringebær

 

Med grove eplemuffins med bringebær, har jeg scoret mange poeng hos barna! Disse pleier jeg å lage når vi skal ha med oss noe godt, enten på tur, på en avslutning, eller som en godbit i matpakken. At muffins kan spises som lunsj, som kveldsmat eller være en del av matpakken, er veldig populært!

Link til oppskrift finner du her: Grove eplemuffins med bringebær

 

Nummer 6: Havrekjeks med eple

 

Havrekjeks med eple

 

Blant mine mest populære oppskrifter finner vi også deilige havrekjeks med eple – kun søtet med frukt! Fulle av sødme og smak, og definitivt godkjent av barna!

Link til oppskrift finner du her: Havrekjeks med eple

 

Nummer 7: Grove pannekaker

 

tomatsuppe

 

Grove pannekaker er nok den mest brukte oppskriften i mitt hus, siden vi stort sett lager disse hver fredag! Mine lesere er altså enige med meg, siden dette er blant mine mest populære oppskrifter. Denne oppskriften er superenkel, med kun 3 ingredienser. Pannekakene er helt grove, og gjør disse til et sunt alternativ til middag.

Her har du oppskriften: Grove pannekaker

 

Nummer 8: Sunne kjeks med jordbær og kokos

 

sunne kjeks

 

Som havrekjeksene i nummer 6, er sunne kjeks med jordbær og kokos søte og smakfulle – og helt uten tilsatt sukker. Disse har litt mer schwung over seg, på grunn av eksotiske ingredienser. Ekstra lekre, er de også!

Link til oppskrift, finner du her: Sunne kjeks med jordbær og kokos

 

Nummer 9: Ekstra gode bananlapper

 

Oppskrift på ekstra gode bananlapper

 

Ekstra gode bananlapper har reddet meg mang en gang! De funker som mellommåltid og dessert, men best av alt: som hovedmåltid til småsyke eller småspiste barn! Og ikke minst er de perfekte til søtsugne barn som egentlig bare vil ha godteri! Med disse bananlappene får du sneket inn litt sunn mat, uten at barnet vet det selv en gang.

Link til oppskrift, er her: Ekstra gode bananlapper

 

Nummer 10: Kjøleskapsgrøt med kokosmelk

 

kjøleskapsgrøt kokosmelk

 

Kjøleskapsgrøt med kokosmelk er et nydelig alternativ til brødmat! Og veldig enkelt å lage også, siden du bare blander sammen ingrediensene og setter den i kjøleskapet. Der inne står kjølekskapsgrøten i fred og lager seg selv!

Her er oppskriften: Kjøleskapsgrøt med kokosmelk

 

Nummer 11: Ost- og skinkesnurrer på 1-2-3

 

ost og skinkesnurrer

 

Når noe er så enkelt at det knapt nok kan kalles en oppskrift… Da er jeg solgt! Disse ost- og skinkesnurrene lager du med 3 ingredienser. Jeg synes det er altfor mye å jobb å lage snurrer fra scratch, så denne løsningen er perfekt for meg!

Her har du linken: Ost- og skinkesnurrer på 1-2-3

 

Nummer 12: Kremet pasta med scampi og grønnsaker

 

 

Siste mann ut på listen over de mest populære oppskriftene, er en nydelig pastarett! Her er det noe for enhver smak, noe som gjør at det er en bit som kan passe for alle! Og endelig en middag på bordet som smaker skikkelig godt for de voksne!

Her har du oppskriften: Kremet pasta med scampi og grønnsaker

 

Takk for følget i 2019, bli med meg i 2020 også!

Følg meg gjerne på Instagram eller Facebook!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *