My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Nyttig

Mine mest populære innlegg om barn og mat i 2019

Nå har vi lagt 2019 bak oss, og i den anledning har jeg oppsummert året på Barnas Mat. Hva har mine lesere vært mest interesserte i? Her er mine mest populære innlegg om barn og mat i 2019!

 

pexels

 

Har du lyst til å se hvilke oppskrifter som var de mest populære i 2019? Da kan du lese denne: Mine mest populære oppskrifter i 2019

 

I dette innlegget oppsummerer jeg mine mest populære innlegg om barn og mat. Disse innleggene er de som jeg pleier å kategorisere som “Nyttig”, fordi jeg her prøver å komme med nyttig informasjon fra meg – både som klinisk ernæringsfysiolog og trebarnsmor.

Kanskje noe av dette er nyttig for deg også?

 

Her kommer mine mest populære innlegg om barn og mat i 2019!

 

Slik forstår du ditt barns vekstkurve

 

Minstemann og vekstkurven hans

 

Vekt og vekstkurver er noe vi som foreldre forholder oss til helt fra barnet er nyfødt, og i mange år fremover. Dette har også vært blant mine mest populære innlegg på Barnas Mat. Det store spørsmålet er alltid: Vokser barnet mitt slik det skal? 

Men hva forteller egentlig vekstkurven? Og hvordan skal man tolke den? Dette gir jeg deg forklaringer på i innlegget: Slik forstår du ditt barns vekstkurve

 

Kresne barn

 

Kan de ikke bare S-P-I-S-E?

 

Kresne barn har vært et veldig aktuelt tema i 2019, og det vil det kanskje være i 2020 også? Jeg har vært intervjuet i media flere ganger angående dette, blant annet i A-magasinets podkast Foreldrekoden. Mine lesere har også klikket seg inn på disse innleggene mange nok ganger til å gjøre dette temaet til ett av de mest populære på Barnas Mat.

Siden det er et såpass stort tema, har jeg flere innlegg om saken. De mest populære har vært disse:

 

Barn som spiser for lite

 

barn spiser lite (pexels)

 

Et annet tema som alltid er populært, er småspiste barn. Og vet du hvorfor det er så populært? Fordi nesten alle barn i perioder spiser lite! Det henger sammen med vekst, og er helt normalt. Men når småspisthet blir et problem, er det viktig at man håndterer dette på en fornuftig måte.

Om barn som spiser for lite, har jeg også skrevet flere innlegg, men det mest populære innen dette temaet, har vært dette: Gode råd når barn spiser for lite

 

Slik lager du matpakker til barna (uten å miste forstanden)

 

 

Et annet populært innlegg i 2019, var innlegget mitt om matpakker. Matpakker er for noen en så stor del av hverdagslivet, at man gjerne søker etter gode råd og lure triks for å gjøre jobben litt enklere.

Selv har jeg smurt (og smurt og smurt) matpakker, og ofte kjent på mangel på kreativitet og motivasjon. Men den gode nyheten er at barn ofte liker det enkelt, så her har du et knippe tips, som er gjennomførbare – jeg lover!

Link til innlegget finner du her: Slik lager du matpakker til barna (uten å miste forstanden)

 

7 middager barna liker

 

 

Til slutt vil jeg legge til et av de absolutt mest populære innleggene: 7 middager barna liker. Innlegget sklir litt over i oppskrifts-kategorien, men det er først og fremst et innlegg som gir tips til populære middager til barna. Middagene passer for alle, både småspiste barn, kresne barn og alle andre, fordi det går an å plukke til seg de bitene man liker. Noen oppskrifter får du selvsagt også!

Her er innlegget: 7 middager barna liker

 

Takk for følget i 2019, bli med meg i 2020 også!

Følg meg gjerne på Instagram eller Facebook!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *