My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Skråblikk

Pepperkaker i august

Vi skriver august, og er godt i gang med å bake pepperkaker. Ikke fordi vi starter (ekstremt) tidlig med juleforberedelsene, og ikke fordi vi hadde en rest av pepperkakedeig i fryseren. Nei, for første gang i våre liv, har vi laget hjemmelaget pepperkakedeig i dette huset. (Vi som alltid kjøper ferdigdeig, tenkte det kunne bli vanskelig å oppdrive slikt i august!)

 

pepperkaker
More is more!

 

Når lykken er pepperkaker, skal ikke feil årstid stoppe oss. 

Det er 3-åringen, som er så glad i pepperkaker. Og nylig var det nettopp han som trengte litt ekstra oppmerksomhet, godvilje og omsorg. Og guttens eneste ønske var pepperkaker. Så hvem er vi til å si at han må vente til desember? Det er jo en EVIGHET til desember, i hvert fall for en 3-åring.

Så da laget min mann pepperkakedeig i forgårs, og det var 5 barn og stor glede rundt bordet i går, da pepperkakene ble formet og stekt. Ingen av barna syntes det var rart å bake pepperkaker i august, det var bare vi voksne som flirte lett av at huset og nabolaget oste av nystekte pepperkaker, mens gradestokken viste 20 grader.

 

pepperkaker

 

Denne oppskriften hentet vi fra Matprat. Og den var skikkelig god! Sjekk oppskriften her.

 

pepperkaker
Jeg lot ektemannen vaske bort dette…

 

I dag var det ingen som kom seg fort nok hjem fra skole og barnehage, for i dag skulle vi pynte pepperkakene! Og jeg hadde ett ønske: Pepperkakene skulle pyntes sommerlig. Ikke noen juletrær og julenisser, takk! (Det får være grenser.) Men gjerne Pepperkaker Tropicana – fargerike og eksotiske.

 

pepperkaker
Pepperkaker: Summer edition

 

Pepperkakebaking i august: Anbefales!

Vet du hva? Dette er noe av det koseligste vi har gjort! Og sjekk de pepperkakene! De danker mann- og konekakene rett i støvlene.

Min 3-åring sa takknemlig til meg: «Mamma! Du vet … at du er finere enn … alle farger?!» Altså – kan man ønske mer??

 

pepperkaker
Det er vakkert.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *